Aktuális

Projektvezető munkatársat keresünk!

Állás
Feladatok: - VEKOP 8.1.2 projekt vezetése  - Kapcsolattartás járási foglalkozási osztályokkal és partnerekkel - A projektmunkatársak munkájának irányítása, koordinálása, ellenőrzése - Jelentések, tájékoztatók készítése és prezentálása Elvárások: - Legalább 5 év projektvezetés területén szerzett tapasztalat - 30/2000. (IX. 15.) GM rendelet 1. sz. mellékletében meghatározott végzettségek valamelyike (befejezett tanulmányok) - jó kapcsolatteremtő készség, csapatmunkában való részvétel - gyakorlat 10-20 fős csoportok irányításában -eligazodás az egészségügyi, oktatási, szociális és foglalkoztatási rendszerben - erős felhasználói szintű számítógépes ismeretek (Windows / Office / internet) - jogosítvány, saját személygépkocsi Szükséges kompetenciák:  - jó kommunikációs, tárgyalási és szervezőkészség - jó problémamegoldó képesség - önálló, pontos, felelősségteljes munkavégzés  - terhelhetőség, stressz-tűrő képesség - megbízhatóság Munkaszerződés ideje: - 2018.11.01-től 2020.08.31-ig, határozott idejű teljes munkaidő Munkavégzés helye: - Pest megye Fényképes önéletrajzokat (fizetési igény megjelölésével) a kontakt@kontaktalapitvany.org e-mail címre várjuk.

Tanácsadó kollégát keresünk Nógrád megyébe

Egyéb
Leendő feladataid: Álláskeresők elhelyezkedésének, szakképzettségük megszerzésének, szociális helyzetének, munkához kapcsolódó kompetenciáinak fejlesztése Ügyfél élethelyzetének megismerése után egyéni fejlesztési terv készítése, majd egyéni és csoportos humán szolgáltatás nyújtása: pl. álláskeresési -, munka-, pálya-, motivációs, vállalkozóvá válási tanácsadás, szociális információnyújtás, mentorálás Inaktív személyek felkutatása, tájékoztatása, projektbe vonása Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályával együttműködésben az álláskeresők projektbe vonása Szociális hálóval, szervezetekkel való együttműködés a toborzás és a tanácskérő élethelyzetének javítása érdekében Álláshelyek felkutatása, munkáltatókkal való kapcsolattartás az ügyfelek igényei szerint Szolgáltatásokhoz tartozó dokumentáció naprakész elkészítése papír és elektronikus rendszerekben, adatszolgáltatások elkészítése Szakmai rendezvények szervezésében való részvétel Pszichológus végzettség esetén pszichológiai tanácsadás Amit kérünk: Legalább 2 év munkaerőpiaci tanácsadásban szerzett tapasztalatod legyen. 30/2000. (IX. 15.) GM rendelet 1. sz. mellékletében meghatározott végzettségek valamelyikével rendelkezz magabiztosan használd a számítógépet (Windows / Office / internet) az ügyfelekkel,…

InCorpora állásbörze

Egyéb
A budapesti "Nem adom fel" Café & Bar helységében tartott állásbörzét az InCorpora Projekt, elsősorban megváltozott munkaképességű vagy hátrányos helyzetben élő álláskeresőket célozva. Több munkáltató fogadta az érdeklődőket, többek között a Magyar Posta és az Extreme Digital munkatársai is fogadták az érdeklődőket. Az eseményt több tucat álláskereső kereste fel, ahol már a nap folyamán több sikeres kapcsolatfelvétel született.  Alapítványunkat Mató Angéla, az InCorpora Projektért felelős munkatársunk képviselte, mellette segítőként több kollégánk is jelen volt a rendezvényen.

Szociális munkást/mentort keresünk Ráckevére

Állás, VEKOP 6.2.2-15
Rád váró feladatok: - Európai Uniós programban (VEKOP 6.2.2-15) szociális munkavégzés a helyi akcióterületen élő lakosság felzárkóztatása érdekében (terepmunka), - a program célcsoportjába tartozó emberek személyes felkutatása, kiválasztása, bevonása, mentorálása, - ügyfelek részére EFT (egyéni fejlesztési terv) készítése, - szabadidős és közösségi programok szervezésében, lebonyolításában való részvétel, - egyéni tanácsadások és csoportfoglalkozások vezetése, - ügyféladatbázis adminisztrációja, - kapcsolattartás az együttműködő partnerekkel. (tovább…)

Gyermeknap Pécelen

Egyéb
  Magyarországon május utolsó vasárnapja hagyományosan a Gyermeknap, amikor a felnőttek: szülők, szervezetek és intézmények országszerte számos, főleg szabadtéri rendezvénnyel, családi programmal készülnek, melyben a főszerepet természetesen a gyerekek játsszák. (tovább…)

Szociális munkás kollégát keresünk Ráckevére!

Egyéb
A rád váró feladatok: szociális munka a helyi akcióterületen élő lakosság társadalmi integrációjának elősegítésében (terepmunka) a program célcsoportjába tartozó emberek személyes felkutatása, kiválasztása és bevonása, valamint fejlesztése, az ügyfelek részére Egyéni Fejlesztési Terv (EFT) készítése, új ügyfelek fogadása, segítése, irányítása és az ezzel kapcsolatos adminisztráció elvégzése, tanácsadások vezetése, dokumentálása, adminisztrálása, szabadidős és közösségi programok megszervezése, csoportfoglalkozások, szakmai kompetenciába tartózó tréningek vezetése, kapcsolattartás az együttműködő partnerekkel, ügyféladatbázis rendszeres vezetése, szakmai napokon, esetmegbeszéléseken részvétel (tovább…)

Szociális munkás kollégát keresünk Pécelre!

Állás, Egyéb, VEKOP 6.2.2-15

Munkatársat keresünk!

Egyéb
Projektvezető munkatársat keresünk  Feladatok: GINOP 5.1.5-16 projekt vezetése TOP 5.1.2-15 projekt koordinálása Kapcsolattartás járási foglalkozási osztályokkal és partnerekkel A projektmunkatársak munkájának irányítása, koordinálása, ellenőrzése Jelentések, tájékoztatók készítése és prezentálása Elvárások: Legalább 5 év projektvezetés területén szerzett tapasztalat - 30/2000. (IX. 15.) GM rendelet 1. sz. mellékletében meghatározott végzettségek valamelyike (befejezett tanulmányok) jó kapcsolatteremtő készség, csapatmunkában való részvétel gyakorlat 10-20 fős csoportok irányításában eligazodás az egészségügyi, oktatási, szociális és foglalkoztatási rendszerben erős felhasználói szintű számítógépes ismeretek (Windows / Office / internet) jogosítvány, saját személygépkocsi Szükséges kompetenciák: jó kommunikációs, tárgyalási és szervezőkészség jó problémamegoldó képesség önálló, pontos, felelősségteljes munkavégzés terhelhetőség, stressz-tűrő képesség megbízhatóság Munkaszerződés ideje: 2018.04.01-től 2020.08.31-ig, határozott idejű teljes munkaidő Munkavégzés helye: Nógrád megye Fényképes önéletrajzokat (fizetési igény megjelölésével) a kontakt@kontaktalapitvany.org e-mail címre várjuk. Nyomtatható változat ide kattintva.