KulhanekMonika2009 óta dolgozom a Kontakt Alapítványnál hazai és Európai Uniós gazdaságfejlesztési, innovációs és társadalmi megújulás operatív programokban.

Sok tapasztalatot gyűjöttem egyéni és csoportos munka-, pályatanácsadások, készségfejlesztő tréningek vezetésében. Mivel életpályánk alatt többször állunk fontos választások, döntések előtt, éppen ezért munkám során, széles skálán mozgó korosztállyal és célcsoporttal dolgozom.

2014-ben a Pécsi Tudományegyetem, Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Karán, emberi erőforrás tanácsadó (MA) szakon szereztem diplomát. Ezt megelőzően 2009-ben végeztem az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológia Karán, Andragógia (BA) szakon belül  Munkavállalási Tanácsadóként.

Érdeklődésem középpontjában az ember egyéni fejlesztése áll. Tanácsadásaim alkalmával arra törekszem, hogy értő figyelemmel, megoldás-centrikus gondolkodásmóddal valamint pozitív személelettel támogassam ügyfelemet, erősítsem benne azt a hitet, hogy helyzetét képes önálllóan is megoldani. Azt vallom, hogy utunk folyamatos tanulással, fejlődéssel van kikövezve, amit felelősségteljesen kell végigjárnunk.

Kulhanek Mónika
20/230-25-79